لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..pptx) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 49 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..pptx) :
بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن
فهرست
هدف
مقدمه و تاريخچه
مايكوتوكسين ها
خصوصيات مايكوتوكسين ها
فاكتورهاي موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم
افلاتوكسين ها
انواع آفلاتوکسین ها
كپك هاي مولد افلاتوكسين
فاكتورهاي موثردر رشد قارچ وتوليد افلاتوكسين
مواد غذايي حاوي افلاتوكسين ها
افلاتوكسين M
نحوه تبديل آفلاتوكسين B1 به M1
حد مجازافلاتوكسين M1
جهان
ايران
فهرست
شیوع افلاتوکسین M1 در جهان
شیوع افلاتوکسین در شیر مادر
اثرات سمی افلاتوکسین
روشهای تشخیص، تخلیص و شناسایی آفلاتوکسینها
روش هاي خنثي سازي ، ح ذف و غير فعال كردن
افلاتوکسین ها
نتیجه
پیشنهادات
هدف
از آنجائيكه شير و فرآورده هاي لبني از اهميت غذايي بسيار بالايي برخوردار هستند و مصرف فرآورده هاي لبني در گروه هاي سني مختلف لازم مي باشد پس سالم بودن و عاري بودن از هرگونه آلودگي و سموم قارچي در اين فرآورده ها بسيار حائز اهميت است و از آنجا كه سموم قارچي مانند آفلاتوكسين ها داراي اثرات سمي سرطانزايي ، جهش زايي و ناقص الخلقه زايي مي باشند و از جمله خطرات بالقوه براي سلامتي جامعه محسوب مي شوند پس در اينجاست كه لازمه توجه و تحقيق در رابطه با اين موضوع براي حفظ سلامتي جامعه و جلوگيري از ضررهاي اقتصادي روشن مي گردد.
بر اساس گزارشات سازمان FAO ساليانه 20 %از محصولات غذايي توليد شده در دنيا توسط سموم قارچي آلوده مي شوند كه در اين آلودگي آفلاتوكسين ها سهم بيشتري نسبت به سايرسموم دارند و همچنين ميزان زيان هاي ناشي از مصرف مواد غذايي آلوده و خسارات وارده به محصولات كشاورزي آمريكا در هر سال 100 ميليون دلار اعلام شده است.